Geschiedenis

Schaeffers uit Venray is van huis uit een echt familiebedrijf met een kleurrijke geschiedenis.
Al in de vorige eeuw werd het bedrijf opgericht en groeide uit tot specialist in meerdere soorten dakbedekkingen. met name pannen, leien en mastiekbedekkingen. Gaandeweg is het dienstenpakket van Schaeffers natuurlijk flink uitgebreid.

Inmiddels is het een modern en allround dakdekkersbedrijf. Schaeffers verwerkt hoogwaardige dakbedekkingsmaterialen, daar kwaliteit bij hen hoog in het vaandel staat.

De vakmensen van Schaeffers zijn alleskunners. Denk maar eens aan kunststof-. lood- en koperbedekking, echter de zinkverwerking neemt met name een prominente plaats in.

Schaeffers kan door haar historie uiteraard bogen op jarenlange ervaring, een schat aan kennis en langdurige samenwerking met verschillende opdrachtgevers, waardoor een prima naam is opgebouwd. Een ander sterk punt daarbij is het persoonlijke contact met de klant, waardoor een op maat gemaakte offerte kan worden uitgebracht. Zo maakt u van tevoren kennis met alle mogelijkheden en hoort u precies wat er gaat gebeuren. Voor verrassingen komt u bij Schaeffers Dakbedekkingen niet te staan. Daar staat het bedrijf bekend om. Goede mond tot mond- reclame doet de rest.

Dakonderhoud en dakrenovatie van gebouwen en in mindere mate ook nieuwbouwprojecten, wordt gerekend tot de werkzaamheden van het bedrijf. Van oudsher leidekker en in ruim honderd jaar uitgegroeid tot allround dakdekker. Dat is Schaeffers Venray.