Jaarlijks dakonderhoud

Veel zorginstellingen en instituten verlangen jaarlijks van ons bedrijf een jaarlijkse reiniging en inspectie van al hun dakonderdelen respectievelijk goten, platte daken, pannen- en leien daken etc. Zo’n service noemen wij jaarlijks dakonderhoud.
Voor een bepaald bedrag wordt deze jaarlijkse service voor de klanten uitgevoerd.

Indien u wenst, kunt u  jaarlijks zo’n contract met ons afsluiten, e.e.a. met aanvulling van een eventuele schriftelijke rapportage.

Offerte aanvraag Jaarlijks dakonderhoud

Bitumineuze daken

Als voormalig Key- en Kramer dealer brengen onze medewerkers sinds jaar en dag vooral SBS-gemodificeerde dakrollen aan t.b.v. diverse platte daken. Indien de klant het wenst zijn onze medewerkers nog steeds in staat de dakrollen conform de gietmethode aan te brengen. Heden ten dage dienen alle bewoonde huishoudens geïsoleerd te worden, hetgeen in combinatie met het aanbrengen van de dakrollen frequent wordt gedaan.

Offerte aanvraag Bitumineuze daken

Lood, Koper & Zink

Schaeffers Dakbedekkingen is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van loden-,  koperen- en zinken afdekkingen c.q.  goten t.b.v. alle dakconstructies.
Tevens voorzien wij gevels met allerlei soorten metalen b.v. geplastificeerde stalen platen, koperen of zinken gevelbekleding in een gefelste uitvoering. Vooral het aanbrengen van zinken gevelbekleding in een geprefabriceerde kleur zorgt voor een zeer mooie uitstraling van uw pand.

Offerte aanvraag Lood, Koper & Zink

EPDM rubber

Het leveren en aanbrengen van geprefabriceerde EPDM-rubberen membramen (tot zelfs 500 m² groot per stuk) is de laatste 20 jaar uitgegroeid tot een specialisatie van ons bedrijf. Dit is vooral  op verzoek van een grote woningbouwvereniging.

Offerte aanvraag EPDM rubber

Pannen & Leien

Vooral het repareren maar zeker ook het renoveren van pannen- c.q. leien daken behoren tot een van onze specialiteiten.

Het vervangen van betonnen dakpannen door keramische  pannen is heden ten dage een veel gevraagde optie.

Offerte aanvraag Pannen & Leien